Hakkımızda

 

                                                                          TARİHÇE

     Kuruluşumuz 1974 yılında ilk olarak Mercedes ve Bmw marka otomobillerin yedek parça satışını perakende üzeri sağlayarak otomotiv sektöründe faaliyet göstermeye adım atmıştır.1994 yılında ise tüm Japon grubu araçların orijinal ve yan sanayi ürünlerin ithalatına başlayarak hem yurt içi  hem yurt dışı olarak daha geniş kapasiteye ulaşmıştır.

    Firmamız Japon grubu (Toyota, Mıtsubıshı, Mazda, Nissan ,Honda,Hyundaı,Kıa) ve Alman grubu markalı araçların (Mercedes-Benz,Bmw,Mını Cooper)orijinal,orjinal eş değer ve yan sanayi olarak üç ayrı üretim tipinde yedek parçalarının satışında hizmet vermektedir. Firmamız Japon ,Kore ve Alman araçların tüm parçalarının stoğunu yüksek oranda ithalini yurt dışından sağladığı gibi,kendi kauçuk fabrikasında da yerli yedek parça satışı yaparak ve her geçen gün önüne bir adım daha atarak siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

    Firmamız 40 yıldır yedek parça sektöründe otoritesini  Türkiye’de ve Dünya da ismini en iyi şekilde koruyarak en iyi olmaya hak kazanmış ve bugün ki dönemde oto yedek parça sektöründe hedefine ulaşmıştır.     

    Misyonumuz… 

    Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayarak, ürünlerimizi sizlere en hızlı, güvenli,uygun fiyatlar ve öncüleşmiş kalitesiyle sunmayı amaç edinmiş bulunmaktayız.

    Vizyonumuz… 

   Güçlü markalarımızın ürünleriyle ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde sizlere sunarak, servis hizmetimizle de en yüksek kalite standartlarda sizleri memnun etmeyi amaçlıyoruz.
   Karakaşlarotoyedekparça hayallerinizi gerçekleştiren bir parçadır ....